Dining elevated to art – Καλώς ήρθατε στο Noir
Μοτσαρέλα di bufala | Ώριμες ντομάτες heirloom | Φύλλα βασιλικού | Βινεγκρέτ από παλαιωμένο βαλσάμικο ξίδι
Σπαράγγια | Καπνιστό αβοκάντο | Μέντα | Ηλιόσποροι | Φαγόπυρο
Φιλέτο τόνου ελαφρώς ψημένο | Σάλτσα ponzu | Φρέσκο κόλιανδρο | Σουσάμι | Ραπανάκι
Μοσχάρι Wagyu | Μαγιονέζα τρούφας | Κάπαρη | Σχοινόπρασο
Κολοκύθα | Κρέμα γάλακτος | Λάδι λευκής τρούφας | Καβουρδισμένα φουντούκια
Καραβίδες | Φινόκιο | Σαφράν | Αφρός βουτύρου
Ribeye Wagyu | Σάλτσα από κόκκινο κρασί | Πουρές σελινόριζας | Σοταρισμένα baby λαχανικά
Χοιρινό Iberico | Σόγια | Κρέμα γαρίδας | Kumquat
Αρνίσιο φιλέτο | Πουρές salsify | Jus αρνιού | Καραμελωμένα shallots
Χταπόδι | Σάλτσα pastitsada | Fregola | Γλυκό τσίλι
Φρέσκια pasta | Μαύρο μελάνι σουπιάς | Καλαμάρι | Σάλτσα λευκού κρασιού | Σχοινόπρασο
Κρέμα βανίλιας | Σάλτσα φρούτων του δάσους | Γαρνιτούρες από βρώσιμα άνθη
Μους σοκολάτας | Καραμέλα | Σπασμένη σοκολάτα | Ξηροί καρποί
Στρώσεις mascarpone | αφράτα savoiardi | espresso | κακάο Valrhona.
Ρόδι | Φράουλα | Αφρός φρούτων | Γλυκιά γκανάζ