Dining elevated to art – Καλώς ήρθατε στο Noir
Στο Noir, κάθε πιάτο αφηγείται μια ιστορία, και πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκεται ο σεφ μας, Στέφανος Αποστολάκης. Ένας δημιουργός με πάθος για τη μαγειρική, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μετατροπή απλών υλικών σε γαστρονομικές εμπειρίες που μαγεύουν.
Ο Στέφανος Αποστολάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, όπου ανέπτυξε από νεαρή ηλικία το πάθος του για τη γαστρονομία. Οι πρώτες του μνήμες περιλαμβάνουν αρώματα και γεύσεις από την οικογενειακή κουζίνα, που έγιναν η βάση της έμπνευσής του. Μετά τις σπουδές του στη μαγειρική τέχνη, ξεκίνησε να εργάζεται σε φημισμένες κουζίνες όλης της χώρας, αποκτώντας εμπειρία και τελειοποιώντας τις τεχνικές του.
Διάκριση | Περιγραφή |
---|---|
Culinary Artisan Award | Βράβευση για τη μοναδική δεξιοτεχνία και δημιουργικότητα στη γαστρονομία. |
Excellence in Fine Dining | Διάκριση για την ανάδειξη του Noir σε κορυφαίο προορισμό γεύσης. |
Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ, κερδίζοντας βραβεία για τη δημιουργικότητα και την τεχνική του αρτιότητα. Σήμερα, ως Executive Chef του Noir, ο Στέφανος Αποστολάκης καθοδηγεί την ομάδα του με στόχο τη δημιουργία πιάτων που ξυπνούν τις αισθήσεις και αφήνουν ανεξίτηλη εντύπωση.
Για τον Στέφανο Αποστολάκη, η μαγειρική είναι ένας τρόπος σύνδεσης με τους ανθρώπους, ένας τρόπος να μοιράζεται ιστορίες και να δημιουργεί εμπειρίες που ξεπερνούν τη στιγμή.
«Η μαγειρική είναι η τέχνη που μας επιτρέπει να μιλάμε απευθείας στην καρδιά των ανθρώπων.»