Dining elevated to art – Καλώς ήρθατε στο Noir
Φρέσκια burrata | Ψητά σύκα | Baby ρόκα | Καρύδια | Dressing από μέλι | Balsamico | Lime
Φρεσκοκομμένος σολομός | Yuzu | Φρέσκο κόλιανδρο | Τσίλι | Αβοκάντο | Τραγανές ροδέλες ρυζιού
Φρέσκια γαρίδα | Χυμός lime | Χυμός πορτοκαλιού | Chili | Κόκκινο κρεμμύδι | Κόλιανδρος | Αβοκάντο
Λαβράκι | Σάλτσα βουτύρου | Λεμόνι | Πουρές αρακά | Σοταρισμένα σπαράγγια
Στήθος κοτόπουλου sous vide | Κρέμα καλαμποκιού | Σάλτσα περγαμόντο | Crispy kale
Σπιτικά ραβιόλια | Καβούρι | Λεμονόχορτο | Ελαφριά κρέμα λευκού κρασιού | Σχοινόπρασο
Φρέσκια pasta | Καραβίδες | Μανιτάρια porcini | Αφρός παρμεζάνας | Λευκή τρούφα
Κρέμα καραμέλας | Τραγανή βάση με αμύγδαλα | Σοκολατένια γαρνιτούρα τύπου "κυψέλης" | Παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
Σορμπέ φρούτων του δάσους | Κρέμα βανίλιας | Γαρνιτούρες από μούρα | Κόκκινα φύλλα ζάχαρης | Coulis βατόμουρου
Μους λευκής σοκολάτας | Γλάσο ροζ σοκολάτας | Φρούτα του δάσους | Φύλλα ζάχαρης και βρώσιμα λουλούδια
Σουφλέ φιστικιού Αιγίνης | Κρέμα γιασεμιού | Τραγανά chips λευκής σοκολάτας