Dining elevated to art – Καλώς ήρθατε στο Noir

Vegan & Gluten Free

Ορεκτικά

Velouté παστινάκι με λάδι φουντουκιού και παγωτό κουνουπιδιού

Ταρτάρ από καρπούζι και αγγούρι – Μαριναρισμένο καρπούζι, πουρές αβοκάντο, lime

Ψητά μίνι καρότα με κρέμα λεμονιού και καπνιστό ταχίνι

Σαλάτες

Σαλάτα baby σπανάκι με ρόδι και σάλτσα περγαμόντο

Σαλάτα φινόκιο με μήλο και vinaigrette μουστάρδας

Κυρίως Πιάτα

Risotto με καπνιστή αγκινάρα και κρέμα λευκής τρούφας

Κανελόνια με σπανάκι, μανιτάρια και κρέμα κάσιους

Φιλέτο μελιτζάνας με γλάσο από μπαλσάμικο ροδιού

Γεμιστή πιπεριά με κινόα, ξηρούς καρπούς και σταφίδες

Επιδόρπια

Tartelette σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου και τραγανό φιστίκι

Sorbet λεμονιού με ελαιόλαδο και βασιλικό

Vegan panna cotta καρύδας με σάλτσα μάνγκο