Dining elevated to art – Καλώς ήρθατε στο Noir
Velouté παστινάκι με λάδι φουντουκιού και παγωτό κουνουπιδιού
Ταρτάρ από καρπούζι και αγγούρι – Μαριναρισμένο καρπούζι, πουρές αβοκάντο, lime
Ψητά μίνι καρότα με κρέμα λεμονιού και καπνιστό ταχίνι
Σαλάτα baby σπανάκι με ρόδι και σάλτσα περγαμόντο
Σαλάτα φινόκιο με μήλο και vinaigrette μουστάρδας
Risotto με καπνιστή αγκινάρα και κρέμα λευκής τρούφας
Κανελόνια με σπανάκι, μανιτάρια και κρέμα κάσιους
Φιλέτο μελιτζάνας με γλάσο από μπαλσάμικο ροδιού
Γεμιστή πιπεριά με κινόα, ξηρούς καρπούς και σταφίδες
Tartelette σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου και τραγανό φιστίκι
Sorbet λεμονιού με ελαιόλαδο και βασιλικό
Vegan panna cotta καρύδας με σάλτσα μάνγκο