Η ιδέα για το τυροκομείο "Ονειρότυρο" γεννήθηκε μέσα από την αγάπη μιας οικογένειας για την τυροκομία και την παράδοση. Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1950, όταν ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, μεγαλωμένος σε μια μικρή φάρμα στους πρόποδες του Ολύμπου, παρακολουθούσε τον παππού του να παράγει παραδοσιακά τυριά με μεθόδους που είχαν περάσει από γενιά σε γενιά. Μεγαλώνοντας, ο Μιχάλης έμαθε τα μυστικά της τυροκομίας και αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτή την τέχνη. Δημιούργησε το "Ονειρότυρο" με σκοπό να διατηρήσει τις παλιές τεχνικές, ενώ παράλληλα να εξελίξει την παραγωγή με σύγχρονες μεθόδους. Όταν η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του γιου του, Γιώργου Παπαδόπουλου, στη δεκαετία του 1980, ήρθε η ώρα της ανάπτυξης. Ο Γιώργος εισήγαγε νέες τεχνολογίες και διεύρυνε τη φήμη του τυροκομείου, διατηρώντας όμως πάντα την ποιότητα και την παράδοση ως βασικές αξίες. Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας συνεχίζει την κληρονομιά με το ίδιο πάθος και αφοσίωση. Το "Ονειρότυρο" παραμένει ένα σύμβολο αυθεντικότητας και αγάπης για την τυροκομία, αποδεικνύοντας ότι με σεβασμό στην παράδοση και προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις, μια οικογενειακή επιχείρηση μπορεί να αντέξει στον χρόνο.