Στην μικρή αγορά της πόλης της Καστοριάς, το κρεοπωλείο του Ιωάννη άνοιξε τις πόρτες του το 1979, φέρνοντας μαζί του έναν αέρα παράδοσης και ανθρωπιάς. Ο Ιωάννης, ένας άνδρας με βαθιές ρίζες στην κρεατοποιία και με μια αγάπη για την ποιότητα που σπάνια συναντιέται, μετέτρεψε το μικρό του μαγαζί σε έναν τόπο συνάντησης.
Με τον καιρό, το κρεοπωλείο κληρονομήθηκε από τα παιδιά του, που με τις σπουδές τους και την φλόγα της προόδου, έφεραν μια νέα αύρα στον οικογενειακό θεσμό. Ενστερνίστηκαν τις παλιές αρχές ποιότητας και προσοχής στη λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα έφεραν τον ανέμο της καινοτομίας.
Τα παιδιά του Ιωάννη, με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη της κρεατοποιίας, εισήγαγαν σύγχρονες τεχνικές κοπής, προσεκτικά μαριναρισμένες κοπές που υπόσχονται να ξυπνήσουν κάθε γευστικό κύτταρο, και ένα μενού εκλεκτών γεύσεων που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παλάτια. Από τη σύγχρονη dry-aged μέθοδο ωρίμανσης κρέατος μέχρι τα χειροποίητα λουκάνικα και τις gourmet σάλτσες, κάθε προϊόν που προσφέρεται φέρει την υπογραφή της αριστείας.
Το κρεοπωλείο της οικογένειας έχει γίνει πλέον ένας πυρήνας γαστρονομικής καινοτομίας, μια γέφυρα ανάμεσα στην παλιά και στην σύγχρονη εποχή.Κάθε επισκέπτης που περνά το κατώφλι αισθάνεται μέλος αυτής της ιστορίας, κάθε γεύμα αποτελεί ένα κομμάτι της ζωντανής παράδοσης που η οικογένεια έχει χτίσει με πάθος και αφοσίωση.